minä, salla

Olen ottanut Sammalsydämen ensiaskeleet jo lapsuuteni kotimetsissä, joiden vanamoiden reunustamien polkujen ylle kaartuvat mahtavat petäjät ja tuuheat kuuset kurkottavat oksiaan kohti kulkijaa.

Lapsuudenkotini läheisten kukkapeltojen runsaus on jo varhain sytyttänyt rakkauteni kukkiin ja luonnossa vaihtuviin väreihin.

”Nykyisin toteutan erilaisia kukituksia häihin ja muihin juhliin”

Aloin vuonna 2016 kukkakaupassa työskennellessäni löytää omantyylini ja päätin perustaa oman yrityksen.

Haave oman kädenjäljen toteuttamisesta syveni entisestään ollessani äitiyslomalla. Ikävöin kukkia ja omien visuaalisten ideoiden toteutusta.

Vähitellen aloin tehdä tilauksia ja pitää kursseja. Nykyisin toteutan erilaisia kukituksia häihin ja muihin juhliin sekä teen kukilla ja muilla kasveilla stailausta. Myös eri sesonkien mukaan järjestämäni sidontakurssit ovat pidettyjä.

Lempikukkiani ovat sesonginmukaan kerrotut jaloleinikit ja tulppaanit, anemonet, pikkuruiset lemmikit ja kielot, pörheät pionit, puutarharuusut, hortensiat ja daliat sekä herkät tuoksuherneet, törmänkukat ja unikot. Jokaisella niistä on oma valloittava luonteensa.

Se hetki, kun morsiuspari pukee juhlakukat ylleen tai morsian saa syliinsä juuri hänelle väreineen ja tuoksuineen suunnitellun kimpun, on erityinen.
Salla, Sammalsydän

Suosikki töitäni

Ota yhteyttä

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän toiveisiinne sopivat kukat.